Over Ons

Home » Over Ons

STEP is gegroeid uit passie, interesse voor alles wat met energie te maken heeft . In samenspraak met de klant wil STEP staan voor het boeken van een mooi resultaat zowel op esthetisch vlak als op het gebied van water- en energieverbruik. Samen met u bouwen we een installatie die u jarenlang een zorgeloos plezier zal bezorgen. Het gebruik van degelijke producten en materialen staat hiervoor garant.

STEP wil bovendien ook toekomstgericht werken en steeds gebruik maken van de nieuwste, meest besparende technieken. Energie en water worden immers steeds duurder en schaarser waardoor we er bewuster mee moeten omspringen. STEP wil u bij elke aanpassing, ook al is die nog zo klein, alle mogelijkheden laten kennen. Voorbeelden hiervan zijn: voor het vervangen van uw verwarmingscirculaire pomp bestaat er een energie zuiniger variant, of voor het vervangen van uw waterkaan bestaat er een waterbesparende variant.

Wanneer u uzelf wilt veilig stellen qua verbruik  en naar een ecologische oplossing wil zoeken is STEP uw partner om dit te realiseren. STEP plaatst fotovoltaïsche zonnepanelen die uw elektrisch verbruik opvangen alsook thermische zonnepanelen die uw sanitair- en/of verwarmingswater opwarmen. Samen met u gaat STEP op zoek waar u kan besparen: bijvoorbeeld door het gebruik van LED-verlichting of door betaalbare domotica of semi-domotica te gebruiken.

Energieverslindende ketels kan STEP vervangen door sterk besparende condensatie-ketels of hybride systemen of zelfs bivalent gaan werken met uw bestaande, nog goede ketel, in combinatie met een waterpomp. Uw E-peil kan gevoelig bijgestuurd worden met een warmtepomp en ventilatie met warmterecuperatie. Bij het opstarten van uw project, houdt STEP steeds rekening met uw budget, alsook de bouwkundige en geologische omstandigheden.

STEP plaatse ook warmtepompen lucht-lucht die op een esthetisch verantwoorde manier geïntegreerd worden in uw interieur en u zo een aangenaam klimaat bezorgt dankzij verwarming en koeling (airco) en dit alles met energie-verantwoorde toestellen die minimum het A-energielabel dragen.

Eveneens helpt STEP uw graag bij het plaatsen van een mooi afgewerkte WC of badkamer. Wij begeleiden u graag vanaf stap 1 om alles tot een mooi eindresultaat te brengen. Al onze werken, van klein tot groot, van kelder tot zolder, worden met de grootse zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.