hybride

Hybride warmtepompen - Warmtepompen regio Waasland

Algemene informatie

Hybride warmtepompen zijn warmtepompen gesteund door een gasketel. De warmtepomp dekt de basisbehoefte voor het overgrote deel via omgevingswarmte. De gasketel wordt ingeschakeld als het zinvol is en wanneer dit dus zou resulteren in een lagere werkingskost en het hoogste rendement. Onze echte hybride systemen gebruiken parameters als COP van het toestel alsook de elektriciteits- en gasprijsbepalen wanneer de warmtepomp alleen draait, en de gasketel gebruikt als naverwarming of de gasketel alleen draait.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.