Stookolie condensatieketels

Home » Onze diensten » Verwarming » Stookolie condensatieketels

Stookolie condensatieketels : plaatsing en onderhoud – Regio Waasland

Algemene informatie

Stookolie condensatieketels gebruiken bijna het volledige energiegehalte van de brandstof en zetten het efficiënt om in warmte. Bij de nieuwste ketels worden de rookgastemperaturen en de vorming van schadelijke missies sterk gereduceerd. Ze zijn ook bijzonder stil en spaarzaam geworden. Hiervoor zijn de laatste nieuwe regelingen en bedieningen verkrijgbaar. Ook hier is een combinatie met uw zonnesysteem mogelijk om uw installatie nog zuiniger en milieuvriendelijker te maken.

De gewone huishoudelijke toestellen zijn ondertussen ook als degelijke wandtoestellen verkrijgbaar en leveren nog steeds een mooie plaatsbesparing op. De nieuwste mazoutbranders zijn van het modulerende type en gaan net zoals aardgasbranders enkel branden voor het op dat ogenblijk benodigde vermogen. Ook met mazout kan je energiezuinig verwarmen, en er bestaat een variant van met een laag zwavelgehalte. Mazout kan makkelijk en veilig worden opgeslagen aangezien het niet ontploft en niet onder de 55°C niet ontbrandt.

Omdat je zelf beslist  wanneer en hoeveel energievoorraad je aanvult, heb je de prijs zelf in de hand. De prijs ken je vooraf, je bent niet afhankelijk van een netwerk. De nieuwste ketels hebben een Optimaz of Optmiz-elite label en zijn bijzonder zuinig en milieuvriendelijk.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.