Zonne-Energie

Home » Onze diensten » Zonne-Energie

Plaatsing en onderhoud van zonne-energie dmv zonnepanelen - Regio Waasland

zonne-energie_big

Algemene informatie

De zon is de basis van elke groene energiebron die we kennen. Vlaanderen krijgt gemakkelijk 1000 uren volle zon per haar. Dit vertegenwoordigt een immense hoeveelheid groene energie die geen schadelijke stoffen in de atmosfeer brengt.

Zonne-energie eis de energie kan opgewekt worden met hedendaagse technologieën vanuit de zonnestraling. Dit door middel van zonnepanelen of zonnecollectoren. De systemen met fotovoltaïsche cellen (PV-panelen) zetten het licht om in elektriciteit. Een ander systeem om gebruik te maken van zonlicht is thermische zonne-energie waarbij zonlicht wordt omgezet in warmte.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.