Airco

Home » Onze diensten » Airco

Plaatsing van Airco en ventilatie regio Waasland

airco_big

Algemene informatie

Bij airco denken vele mensen enkel aan gekoelde lucht, maar de hedendaagse airconditioner is veel meer dan dat. Het is een warmtepomp met een superieure prestatie en een energie-efficiëntie die ok kan koele. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij helpen in uw zoektocht naar een spaarzame, milieuvriendelijke kwalitatieve lucht-lucht warmtepomp.

Een airco die een hele ruimte kan verwarmen en koelen, die heel het jaar rond voor een aangenaam klimaat zorgt, die betrouwbaar is en binnen uw budget past, daarvoor kan u bij STEP terecht. In functie van de wens van de bouwheer, de warmtebehoefte en de bouwkundige omstandigheden gaan wij op zoek naar wat het beste bij u past. STEP plaatse wandtoestellen van standaard tot design, vloertoestellen en inbouwtoestellen, met optie om deze via WIFI te bedienen.

Voor onze buitenunits hebben we de gewone single split, de multi (meerdere binnentoestellen op één buitenunit) en de grotere totaaloplossingen om meerdere ruimtes te klimatiseren. Deze totaaloplossingen kunnen we ook nog eens aansluiten op een gebouwbeheersysteem of een eigen centrale bediening. Met deze systemen biedt STEP u een totaalpakket van verwarming, koeling, sanitair warm water en ventilatie waarbij deze dan ook nog eens voor ieder lokaal afzonderlijk regelbaar zijn.

Deze moderne en energiezuinige technieken maken het mogelijk het hele systeem op de wens van de bouwheer af te stemmen. STEP klimatiseert woningen, appartement maar ook middelgrote projecten als kantoren, retail en restaurants tot ook grotere complexen en hotels.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.