Thermische zonne-energie

Home » Onze diensten » Zonne-Energie » Thermische zonne-energie

Thermische zonne-energie - Regio Waasland

Algemene informatie

Thermische zonnecollectoren worden gekozen in functie van de diensten die ze moeten bewijzen. Voor een zonneboiler die moet voorzien in sanitair warm water kies je best voor vlakke collectoren. Wil je de zon ook gaan gebruiken als steunverwarming opteer je beter voor vacuümbuiscollectoren aangezien deze efficiënter functioneren tijdens de tussenseizoenen. Deze worden gekoppeld aan een buffervat waar energie uitgehaald wordt voor verwarming en sanitair warm water.

STEP berekent de nodige oppervlakte van de zonnepanelen in functie van uw verbruik, oriëntatie en hellingsgraad van het dak. De plaatsing is mogelijk op platte en hellende daken, inbouw of opbouw. Ook de keuze van leegloop- of druksystemen wordt bekeken in functie van uw bouwkundige mogelijkheden. Een thermisch zonne-energiesysteem is een investering in energiebesparing en kan genieten van premies waardoor u uw investering snel kan terugverdienen.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.