Sanitair

Home » Onze diensten » Sanitair

Plaatsing en vernieuwing van Sanitair - Regio Waasland

sanitair_big

Algemene informatie

Van het plaatsen van een handenwassertje in uw toilet tot het plaatsen van een volledige badkamer, STEP doet het allemaal, ook badkamerrenovaties. Ook voor herstellingen van sanitaire installaties is STEP uw vakman. We werken met degelijke producten die ervoor zorgen dat u jarenlang zorgeloos kan genieten. Wij staan klaar om u te helpen bij uw keuze, indien gewenst in de showroom van één van onze partners. Samen met onze partners maken wij van uw badkamer of toilet een juweeltje om in weg te dromen, van de tegeltjes op de vloer tot de spotjes in het plafond. Ook eventuele schilderwerken, klussen zoals wanden zetten of een muur metselen neemt STEP voor zijn rekening.

Bij sanitair horen enerzijds ook boilers, van elektrische tot warmtepompboilers met zonne-energieondersteuning. Ook hiervoor kan u op onze vakkundige plaatsing rekenen. Anderzijds is er ook regenwaterrecuperatie. Regenwater is gratis en kan gebruikt worden in de tuin, om de auto te wassen, in de wasmachine, om de WC door te spoelen… Ook de prijs van kraantjeswater blijft stijgen, dit maakt van regenwaterrecuperatie het perfecte alternatie om uw waterfactuur te drukken en uw steentje bij te dragen voor een beter milieu.

STEP plaatse regenafvoerleidingen, regenwaterfilters, regenwatertanks, bijvulsystemen, pompen met de nodige accessoires en het volledige leidingnetwerk ervoor.

Waterontharders

In sommige streken bevat het ater van nature veel calcium en magnesium, deze worden ook kalk genoemd. Wanneer water veel kalk bevat, kan u daar veel nadelen van ondervinden. Toestellen met verwarmingselementen zoals een boiler, vaatwas- en wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat worden aangetast door kalk in het water. Het rendement en de levensduur van deze toestellen zullen daardoor ook aanzienlijk verminderen en uw energiefactuur doen oplopen.

Door kalkafzetting op kranen, doucheschermen,… zal u vaker in intensiever moeten schoonmaken. Ook moeten sanitaire toestellen vaker vervangen worden. Dankzij de waterverzachter kan je tot 50% minder waspoeder en vaatwasmiddel gebruiken. Ook zich wassen met hard water maakt de huid en haar droog en dof. Door de nieuwste generatie compacte waterontharders kan je rekenen op een zeer laag zout- en waterverbruik.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.