Verwarming

Home » Onze diensten » Verwarming

Plaatsing en onderhoud van centrale verwarming – Regio Waasland

verwarming_big

Algemene informatie

Het juiste verwarmingssysteem kiezen is belangrijk aangezien dit voor de komende jaren uw comfort in warm water en warmte zal bepalen, alsook uw verbruik en onderhouds- en depannagekosten. Een doordachte, kwalitatieve verwarmingsinstallatie kan u dan ook veel kosten besparen. Daarom gaat STEP steeds op zoek naar het systeem dat binnen uw budget het meest efficiënt met uw energie omspringt en u het meeste waar voor uw geld geeft. Belangrijk hierbij is natuurlijk de vakkundige plaatsing. De juiste regeling van dit systeem door STEP maken van u zeker en vast een tevreden klant.

 

Verwarming heeft een onderscheid: 
gascondenserende ketels / stookolie condensatieketels / pelletketels / verwarmingselementen

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.