Elektriciteit

Home » Onze diensten » Elektriciteit

Plaatsing en vernieuwing van elektriciteit – regio Waasland

elektriciteit_big

Algemene informatie

Bij STEP kan u terrecht voor elektriciteitswerken met sublieme uitvoering met een oog op energiebesparing.

Wij plaatsen en herstellen elektrische installaties, domotica, parlofonie en videofonie, binnen- en buitenverlichting, elektrische verwarmingen voor nieuwbouw- of renovatiewoningen, villa´s, appartementen, winkels, magazijnen, kantoorgebouwen, …

Nieuwbouw

Elektriciteit installeren in jouw nieuwbouw woning? Geen probleem, STEP helpt je graag verder. Onze ervaring en up-to-date mentaliteit geeft ons de nodige flexibiliteit elk project met de nodige finesse op te leveren.

Renovatie

STEP helpt je graag verder bij het vernieuwen van jouw oude elektriciteitsnetwerk. Wij vernieuwen jouw slechte elektriciteitsnetwerk volgens de opgelegde normen, voor een veilig en functioneel nieuw netwerk.

 

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.