Fotovoltaïsche zonne-energie

Home » Onze diensten » Zonne-Energie » Fotovoltaïsche zonne-energie

Fotovoltaïsche zonne-energie - Regio Waasland

Algemene informatie

U kan bij STEP terecht voor kwalitatieve PV-systemen die u voor jarenlang het hoogst mogelijke rendement bieden door een correcte berekening van omvormer in functie van uw zonnepanelen. STEP werkt samen met ervaren dakwerkers. Samen kunnen we zo zonnepanelen plaatsen op de meeste soorten daken. De omvormer wordt geplaats en we sluiten alles aan op het net.

Ook nu nog blijven PV panelen een interessante investering: de subsidies werden geschrapt maar de moderne zonnepanelen zijn veel goedkoper, wekker meer energie op en zijn daarom meer dan voldoende rendabel zonder overheidssteun. Ook de netvergoeding die eigenaren van zonnepanelen moesten betalen is weggevallen waardoor het nog aantrekkelijker is geworden om zonnepanelen aan te schaffen.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.