Gascondenserende ketels

Home » Onze diensten » Verwarming » Gascondenserende ketels

Gascondenserende ketels : plaatsing en onderhoud – Regio Waasland

Algemene informatie

Gascondenserende ketels zijn één van de meest gebruikte in België. De aardgasprijs wordt hierdoor dan ook goed gecontroleerd door de Belgische overheid. Ketels bestaan in vele uitvoeringen en vermogens, STEP helpt u graag bij de keuze van de meest geschikte energiebron.

De nieuwste ketels kunnen een besparing tot maar liefst 40% opleveren en zijn combineerbaar met een zonnesysteem wat uw installatie nog milieuvriendelijker maakt. Gascondensatieketels zijn combineerbaar met verschillende gassoorten als: aardgas, vloeibaar gas (LPG) en bepaalde toegelaten biogassen die aan de aardgaskwaliteit voldoen.

De meest bekende is de wandhangende variant maar ook de slanke vloerstaande ketel wordt nog steeds geplaatst. Een condensatieketel recupereert energie uit rookgassen van zijn eigen verbranding, energie die anders verloren gaat door de schoorsteen. Een condensatieketel is hierdoor veel efficiënter dan traditionele ketels.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.