Onze diensten

Home » Onze diensten

Onze energiebesparende diensten – bespaar op jouw energiefactuur!

STEP – Energiebesparende technieken, gevestigd in het Waasland, spits zich toe op het eco-vriendelijk installeren en renoveren. Bij ons kan je terecht voor de installatie en onderhoud van warmtepompen, verwarming, vloerverwarming, sanitair, airco, zonne-energie, ventilatie en elektriciteit.

Onze deskundigheid verleent ons een flexibele service aanbieding voor totaal renovatie  die helpt in het optimaal besparen op jouw energiefactuur.

Al onze diensten uitgelicht

Warmtepompen

Warmtepompen bestaan al jaren, de meest voorkomende toepassing hiervan in uw ijskast. Het gebruik van een warmtepomp vermindert de CO2 uitstoot. Door de commercialisering van warmtepompen is de kostprijs van deze installaties sterk gedaald. Als je hierbij nog eens de stijging van de energieprijzen telt, krijg je een kortere terugverdientijd.

Ontdek meer

Verwarming

Het juiste verwarmingssysteem kiezen is belangrijk aangezien dit voor de komende jaren uw comfort in warm water en warmte zal bepalen, alsook uw verbruik en onderhouds- en depannagekosten. Een doordachte, kwalitatieve verwarmingsinstallatie kan u dan ook veel kosten besparen.

Ontdek meer

Sanitair

Van het plaatsen van een handenwassertje in uw toilet tot het plaatsen van een volledige badkamer, STEP doet het allemaal, ook badkamerrenovaties. Ook voor herstellingen van sanitaire installaties is STEP uw vakman. We werken met degelijke producten die ervoor zorgen dat u jarenlang zorgeloos kan genieten.

Ontdek meer

Airco

Bij airco denken vele mensen enkel aan gekoelde lucht, maar de hedendaagse airconditioner is veel meer dan dat. Het is een warmtepomp met een superieure prestatie en een energie-efficiëntie die ok kan koele. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij helpen in uw zoektocht naar een spaarzame, milieuvriendelijke kwalitatieve lucht-lucht warmtepomp.

Ontdek meer

Zonne-Energie

De zon is de basis van elke groene energiebron die we kennen. Vlaanderen krijgt gemakkelijk 1000 uren volle zon per haar. Dit vertegenwoordigt een immense hoeveelheid groene energie die geen schadelijke stoffen in de atmosfeer brengt.

Ontdek meer

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een volwaardige verwarming die perfect als hoofdverwarming kan gebruikt worden. Het is perfect regelbaar en volledig ingebouwd zodat er geen ruimteverlies is. De warmte wordt gelijkmatig in de kamer verdeeld. Als kers op de taart is vloerverwarming één van de zuinigste manieren om te verwarmen.

Ontdek meer

Ventilatie

Een gecontroleerde ventilatie zorgt voor een perfect evenwicht tussen voldoende maar toch niet overmatig ventileren. Dat is belangrijk om het energieverlies te beperken. Onze professionele ervaring inzake ventilatie zorgt voor het perfecte evenwicht tussen ventilatie en energiebesparing.

Ontdek meer

Elektriciteit

STEP zorgt voor een veilige plaatsing en installatie van jouw elektriciteit netwerk. Dit zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij verzorgen de installatie zoals de regels van de kunst en kunnen interventie leveren bij problemen in het bestaand elektriciteitsnet.

Ontdek meer

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of informatie

Laat van je horen! Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons

Bespaar. Renoveer. Profiteer.

Behaal fiscaal voordeel
Profiteer van de vele fiscale voordelen bij een installatie of renovatie. STEP helpt je in de zoektocht naar een verlaging van energieverbruik alsook het optimaal genieten van diverse fiscale voordelen.
Voorkom energieverlies
Voorkom energieverlies door te werken met spaarzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. Optimalisatie van jouw energieverbruik resulteerd in een verlaagde energiefactuur.
Alternatieve energie
Alternatieve energie laat je genieten van nog meer rendement. Duurzame energie is steeds aanwezig, milieubewust besparen op jouw energiekost.